Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új vezető a magyarországi Bosch csoport élén

2011.12.06

Új vezető a magyarországi Bosch csoport élén

2011. december 5. 16:43
 

December 1-től a Thomas E. Beyert váltó Javier González Pareja a Robert Bosch Kft. (Budapest, Magyarország), a Robert Bosch d.o.o. (Zágráb, Horvátország) és a Robert Bosch d.o.o. (Ljubljana, Szlovénia) ügyvezető igazgatója, valamint a magyarországi, a horvát és a szlovén Bosch csoport vezetője és felel a szerb, a montenegrói és a bosznia-hercegovinai tevékenységekért. A 43 éves vezető, aki 1994 óta dolgozik a vállalatcsoportnál, pályafutását gyakornokként kezdte Madridban.

González az elmúlt 17 év során Németországban, Spanyolországban és Portugáliában vezetői pozíciókat töltött be, többek között a pénzügy, a kontrolling, a beszerzés, a logisztika és az informatika területén. Budapestre érkezése előtt 2009 óta a Vállalati Nemzetközi Kiküldetések HR osztályát vezette a stuttgarti Bosch központban.

Thomas E. Beyer, aki 2006-tól állt a magyarországi Bosch csoport élén, Magyarországon folytatja pályafutását. 2011. december 1-től a Gépjármű-felszerelések üzletág 10 országért felelős Adria régió elnökeként tevékenykedik.

Dr. Rudolf Colm, a Robert Bosch GmbH (Stuttgart) igazgatótanácsának tagja így nyilatkozott: „Szeretném megköszönni Beyer úrnak az elmúlt öt évben, a magyarországi Bosch csoportnál végzett sikeres munkáját. Ugyanakkor sok sikert kívánok az új munkakörbe lépő González úrnak Magyarországon, amely a Bosch kiemelten fontos kutatás-fejlesztési, gyártási és mérnökképzési bázisa.”

Kinevezése kapcsán Javier González Pareja kiemelte: „Megtiszteltetés és inspiráló kihívás számomra, hogy pályafutásomat Magyarországon folytathatom.” González hangsúlyozta, hogy elsősorban a bizalom, az innováció és a sikerorientáltság vezérli majd a munkáját. „Itt tartózkodásom első heteit arra fordítottam, hogy személyes tapasztalatokat és ismeretségeket szerezzek, valamint betekintést nyerjek a telephelyek, a Budapesti Fejlesztési Központ és az üzletágak működésébe. A pozitív gondolkodású, motivált munkatársak és a dinamikus munkakörnyezet azt a benyomást keltették bennem, hogy a Bosch munkaadóként és piaci szereplőként fontos szerepet játszik Magyarországon, és csapatommal azon leszek majd, hogy ez a pozíció tovább erősödjön.”